Mosia Handelsbolag

Skåne län

Information

969639-3595 är organisationsnummer för verksamheten Mosia Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mosia Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Malmö som är den kommunen som Mosia Handelsbolag finns i.

Mosia Handelsbolag har varit registrerat sedan 1997-05-29 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mosia Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Mosia Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Malmö som också är .

Firmatecknare för Mosia Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Mosia Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-9663446 eller genom brev på följande adress:
Rosenlundsg. 24, 214 30, Malmö

Författande och framförande av musikaliska verk samt förvaltande av inkomsterna härav.

Det finns olika personer som har en koppling med Mosia Handelsbolag och det är Lindgård, Anders Petter som är född 1972 och har titeln Bolagsman, Lindgård, Jens Matsson som är född 1970 och har titeln Bolagsman,