Skånska Event- och Turistbolaget Handelsbolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva anordnande av musiktillställningar. Arrangemang för turister såsom guidade turer, vardrarhem, läske- drycksförsäljning samt tryckning och försäljning av turistböcker.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Skånska Event- och Turistbolaget Handelsbolag vars verksamheterstyp är Handelsbolag.

I Malmö så är Skånska Event- och Turistbolaget Handelsbolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1996-09-24 så skapades Skånska Event- och Turistbolaget Handelsbolag och verksamheten är har F-skattsedel Skånska Event- och Turistbolaget Handelsbolag har haft det sedan 2002-04-02.

Skånska Event- och Turistbolaget Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

969630-4253 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Malmö.

Just nu är Skånska Event- och Turistbolaget Handelsbolag och det finns många verksamheter som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Skånska Event- och Turistbolaget Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 040-23070 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Skånska Event- och Turistbolaget Handelsbolag är Katalinic, Jenny Maria som är född 1973 och har titeln Bolagsman, Wennick, Andreas som är född 1970 och har titeln Bolagsman, .