Akrams Livsmedel Kommanditbolag

Skåne län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Malmö och Akrams Livsmedel Kommanditbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Akrams Livsmedel Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Akrams Livsmedel Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Akrams Livsmedel Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 1996-05-14. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Akrams Livsmedel Kommanditbolag ska trivas.

I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Handel med dagligvaror samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Akrams Livsmedel Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2009-11-12.

Idag är Akrams Livsmedel Kommanditbolag och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Akrams Livsmedel Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8565652.

Firman tecknas var för sig av -komplementärerna.

De som är på något sätt har med Akrams Livsmedel Kommanditbolag är Dandach, Akram som är född 1967 och har titeln Komplementär, Dandache, Hazem som är född 1968 och har titeln Komplementär, Hajj-Hassan, Touja Ali som är född 1974 och har titeln Kommanditdelägare, .

Akrams Livsmedel Kommanditbolag har 969626-9464 som sitt organisationsnummer.