Hjelms Ord Med Mera Handelsbolag

Skåne län

Information

Hjelms Ord Med Mera Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Hjelms Ord Med Mera Handelsbolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Hjelms Ord Med Mera Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1995-01-01.

Hjelms Ord Med Mera Handelsbolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1995-10-06. Men sedan 1996-01-01 så har Hjelms Ord Med Mera Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till V. Rönneholmsv. 74 A, 217 41, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hjelms Ord Med Mera Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-493349.

Malmö arbetar för att verksamheter som Hjelms Ord Med Mera Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Hjelms Ord Med Mera Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Skåne län.

Utbildningskonsult, information, marknadsföring, journalistik, föreläsningar, handledning företrädelsevis inom utbildnings- och informationsbranschen.

Firmatecknare för Hjelms Ord Med Mera Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Eva Lisbeth Marianne Dymling Hjelm ensam..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hjelms Ord Med Mera Handelsbolag och det är följande personer, Dymling Hjelm, Eva Lisbeth Marianne som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Hjelm, Emma Johanna som är född 1985 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Hjelms Ord Med Mera Handelsbolag är 969619-0199.