Interanord Handelsbolag

Skåne län

Information

969614-4204 är organisationsnummer för företaget Interanord Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Interanord Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Malmö som är den kommunen som Interanord Handelsbolag finns i.

Interanord Handelsbolag har varit registrerat sedan 1995-04-26 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Interanord Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Interanord Handelsbolag är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för Interanord Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Interanord Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 040-156677 eller genom brev på följande adress:
Limhamnsgårdens Allé 17, 216 16, Limhamn

Tandvård, tillverkning och handel med dentala produkter.

Det finns olika personer som har en koppling med Interanord Handelsbolag och det är Hultén, Hans Olle som är född och har titeln Bolagsman,Bosatt i land utanför EES, Hultén, Johan Olof som är född 1957 och har titeln Bolagsman,