Håkansson & Andersson Ekonomikonsult Handelsbolag

Skåne län

Information

Håkansson & Andersson Ekonomikonsult Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Håkansson & Andersson Ekonomikonsult Handelsbolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Håkansson & Andersson Ekonomikonsult Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1996-01-01.

Håkansson & Andersson Ekonomikonsult Handelsbolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1995-03-27. Men sedan 1995-01-01 så har Håkansson & Andersson Ekonomikonsult Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Engelbrektsg. 1, 211 33, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Håkansson & Andersson Ekonomikonsult Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Malmö arbetar för att verksamheter som Håkansson & Andersson Ekonomikonsult Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Håkansson & Andersson Ekonomikonsult Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Skåne län.

Ekonomikonsulting.

Firmatecknare för Håkansson & Andersson Ekonomikonsult Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Håkansson & Andersson Ekonomikonsult Handelsbolag och det är följande personer, Andersson, Lena Christina som är född och har titeln Bolagsman,Bosatt i land utanför EES, Håkansson, Lars Ola Peter som är född 1964 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Håkansson & Andersson Ekonomikonsult Handelsbolag är 969613-4676.