Euromarketing Sweden Kommanditbolag

Skåne län

Information

Euromarketing Sweden Kommanditbolag är en verksamhet som finns i Malmö. I Euromarketing Sweden Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Erdelyi, Eszter Lujza som är född 1934 och har titeln Komplementär, Mårtensson, Conny Richard Peter som är född 1962 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med Euromarketing Sweden Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Euromarketing Sweden Kommanditbolag på telefon 070-5579011.

Investeringar i aktier och andra värdepapper, utbildningar och mässor. Försäljning av läromedel och kursmaterial. Finansiell verksamhet med deklarationshjälp.

Idag är Euromarketing Sweden Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

Euromarketing Sweden Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Euromarketing Sweden Kommanditbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-01-13 och Euromarketing Sweden Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-01-13.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Euromarketing Sweden Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas ensam av -komplementären

Euromarketing Sweden Kommanditbolag har 969602-9645 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.