Anglo School Materials Handelsbolag

Skåne län

Information

969602-7219 är organisationsnummer för verksamheten Anglo School Materials Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Anglo School Materials Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Malmö som är den kommunen som Anglo School Materials Handelsbolag finns i.

Anglo School Materials Handelsbolag har varit registrerat sedan 1994-03-09 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-09-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för Anglo School Materials Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-09-20.

Anglo School Materials Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Malmö som också är .

Firmatecknare för Anglo School Materials Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Vill ni komma i kontakt med Anglo School Materials Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 040-161088 eller genom brev på följande adress:
Caritasg. 1, 216 18, Limhamn

Produktion av läromedel samt agentur och konsultverksamhet inom pedagogik, logistik och el-teleteknik.

Det finns olika personer som har en koppling med Anglo School Materials Handelsbolag och det är Hagéus, Carl Henrik som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Hagéus, Mildred Elsa som är född 1934 och har titeln Bolagsman,