SKANDINAVISK STIPENDIE INFORMATION HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

916775-0364 är organisationsnummer för bolaget SKANDINAVISK STIPENDIE INFORMATION HANDELSBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SKANDINAVISK STIPENDIE INFORMATION HANDELSBOLAG är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Malmö som är den kommunen som SKANDINAVISK STIPENDIE INFORMATION HANDELSBOLAG finns i.

SKANDINAVISK STIPENDIE INFORMATION HANDELSBOLAG har varit registrerat sedan 1993-04-28 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för SKANDINAVISK STIPENDIE INFORMATION HANDELSBOLAG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

SKANDINAVISK STIPENDIE INFORMATION HANDELSBOLAG är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för SKANDINAVISK STIPENDIE INFORMATION HANDELSBOLAG är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med SKANDINAVISK STIPENDIE INFORMATION HANDELSBOLAG så kan ni göra det på telefon genom 040-306362 eller genom brev på följande adress:

Konsult för sökande av anslag ur fonder och stiftelser. Utveckling och försäljning av informationsdatabaser samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med SKANDINAVISK STIPENDIE INFORMATION HANDELSBOLAG och det är Eckner, Martin Erik som är född 1972 och har titeln Bolagsman, Eckner, Peter Nils Erik som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Gullström, Karl Krister som är född 1968 och har titeln Bolagsman,