LIMHAMNS KUVERTTRYCKERI HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Malmö och LIMHAMNS KUVERTTRYCKERI HANDELSBOLAG är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och LIMHAMNS KUVERTTRYCKERI HANDELSBOLAG är ett av dem. Statusen för LIMHAMNS KUVERTTRYCKERI HANDELSBOLAG är att Bolaget är aktivt.

LIMHAMNS KUVERTTRYCKERI HANDELSBOLAG är ett Handelsbolag och skapades 1993-02-09. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som LIMHAMNS KUVERTTRYCKERI HANDELSBOLAG ska trivas.

LIMHAMNS KUVERTTRYCKERI HANDELSBOLAG är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Tryckeri.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att LIMHAMNS KUVERTTRYCKERI HANDELSBOLAG är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är LIMHAMNS KUVERTTRYCKERI HANDELSBOLAG och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med LIMHAMNS KUVERTTRYCKERI HANDELSBOLAG så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-151700.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med LIMHAMNS KUVERTTRYCKERI HANDELSBOLAG är Menesi, Erzebet som är född 1940 och har titeln Bolagsman, Menesi, Pavle som är född 1936 och har titeln Bolagsman, .

LIMHAMNS KUVERTTRYCKERI HANDELSBOLAG har 916774-7220 som sitt organisationsnummer.