LY-TO RESTAURANG HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

916773-4848 är organisationsnummer för företaget LY-TO RESTAURANG HANDELSBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LY-TO RESTAURANG HANDELSBOLAG är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Malmö som är den kommunen som LY-TO RESTAURANG HANDELSBOLAG finns i.

LY-TO RESTAURANG HANDELSBOLAG har varit registrerat sedan 1992-03-24 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för LY-TO RESTAURANG HANDELSBOLAG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

LY-TO RESTAURANG HANDELSBOLAG är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för LY-TO RESTAURANG HANDELSBOLAG är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG.

Vill ni komma i kontakt med LY-TO RESTAURANG HANDELSBOLAG så kan ni göra det på telefon genom 040-929437 eller genom brev på följande adress:
Ystadsg. 17, 214 24, Malmö

Restaurang.

Det finns olika personer som har en koppling med LY-TO RESTAURANG HANDELSBOLAG och det är LANG, THI BE TU som är född 1963 och har titeln Bolagsman, LY, TO LIEN som är född 1958 och har titeln Bolagsman,