ÖVERSKOTTSFÖRSÄLJNINGEN I TYGELSJÖ KOMMANDITBOLAG

Skåne län

Information

ÖVERSKOTTSFÖRSÄLJNINGEN I TYGELSJÖ KOMMANDITBOLAG är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som ÖVERSKOTTSFÖRSÄLJNINGEN I TYGELSJÖ KOMMANDITBOLAG finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

ÖVERSKOTTSFÖRSÄLJNINGEN I TYGELSJÖ KOMMANDITBOLAG är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-09-14.

ÖVERSKOTTSFÖRSÄLJNINGEN I TYGELSJÖ KOMMANDITBOLAG som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1992-02-21. Men sedan 2006-09-14 så har ÖVERSKOTTSFÖRSÄLJNINGEN I TYGELSJÖ KOMMANDITBOLAG varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Råbelövsg. 41, 216 19, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ÖVERSKOTTSFÖRSÄLJNINGEN I TYGELSJÖ KOMMANDITBOLAG så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Malmö arbetar för att företag som ÖVERSKOTTSFÖRSÄLJNINGEN I TYGELSJÖ KOMMANDITBOLAG ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för ÖVERSKOTTSFÖRSÄLJNINGEN I TYGELSJÖ KOMMANDITBOLAG. Det finns flera företag i Skåne län.

Inköp av samt handel med överskottsmaterial från konkurslager.

Firmatecknare för ÖVERSKOTTSFÖRSÄLJNINGEN I TYGELSJÖ KOMMANDITBOLAG är följande:
; KOMPLEMENTÄREN..

Det finns idag lite personer som är kopplade till ÖVERSKOTTSFÖRSÄLJNINGEN I TYGELSJÖ KOMMANDITBOLAG och det är följande personer, Rydell, Martin Evert Rune som är född 1931 och har titeln Komplementär, Rydell, Gerti Barbro som är född 1940 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för ÖVERSKOTTSFÖRSÄLJNINGEN I TYGELSJÖ KOMMANDITBOLAG är 916773-3303.