CANBERRA HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

916768-4175 är organisationsnummer för bolaget CANBERRA HANDELSBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som CANBERRA HANDELSBOLAG är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Malmö som är den kommunen som CANBERRA HANDELSBOLAG finns i.

CANBERRA HANDELSBOLAG har varit registrerat sedan 1991-09-18 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för CANBERRA HANDELSBOLAG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

CANBERRA HANDELSBOLAG är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för CANBERRA HANDELSBOLAG är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med CANBERRA HANDELSBOLAG så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Kopparbergsg. 8, 214 44, Malmö

Tävlingsverksamhet inom trav- och hästsport.

Det finns olika personer som har en koppling med CANBERRA HANDELSBOLAG och det är Forsberg, Alf Peter som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Sjöö, Sven Eddie William som är född 1957 och har titeln Bolagsman,