Camamed Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Malmö och Camamed Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Camamed Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Camamed Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Camamed Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1991-02-04. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som Camamed Handelsbolag ska trivas.

Camamed Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Utbildnings- och konsultverksamhet inom sjukvård samt sjukvårdande behandling, medicinsk forskning och utvecklingsarbete, handel med värdepapper samt återförsäljning av kontors- och pappersvaror.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Camamed Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-06-27.

Idag är Camamed Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Camamed Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

De som är på något sätt har med Camamed Handelsbolag är Karlsson, Iréne Caroline som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Karlsson, Karl Magnus Erland som är född 1957 och har titeln Bolagsman, .

Camamed Handelsbolag har 916767-8268 som sitt organisationsnummer.