DIREKTSTÄDSERVICE HANDELSBOLAG MORAGA & CO

Skåne län

Information

916767-7187 är organisationsnummer för verksamheten DIREKTSTÄDSERVICE HANDELSBOLAG MORAGA & CO. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som DIREKTSTÄDSERVICE HANDELSBOLAG MORAGA & CO är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Malmö som är den kommunen som DIREKTSTÄDSERVICE HANDELSBOLAG MORAGA & CO finns i.

DIREKTSTÄDSERVICE HANDELSBOLAG MORAGA & CO har varit registrerat sedan 1991-05-29 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för DIREKTSTÄDSERVICE HANDELSBOLAG MORAGA & CO så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

DIREKTSTÄDSERVICE HANDELSBOLAG MORAGA & CO är och det finns flera verksamheter i Malmö som också är .

Firmatecknare för DIREKTSTÄDSERVICE HANDELSBOLAG MORAGA & CO är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG.

Vill ni komma i kontakt med DIREKTSTÄDSERVICE HANDELSBOLAG MORAGA & CO så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Ormvråksg. 14, 215 62, Malmö

Städningsrörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med DIREKTSTÄDSERVICE HANDELSBOLAG MORAGA & CO och det är MORAGA RODRIGUEZ, JOSÉ AVELINO som är född 1953 och har titeln Bolagsman, SAN MARTIN RIGUELME, MARIA LUISA som är född 1956 och har titeln Bolagsman,