STELLARIS KONSULT HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

916767-5132 är organisationsnummer för verksamheten STELLARIS KONSULT HANDELSBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som STELLARIS KONSULT HANDELSBOLAG är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Malmö som är den kommunen som STELLARIS KONSULT HANDELSBOLAG finns i.

STELLARIS KONSULT HANDELSBOLAG har varit registrerat sedan 1991-02-27 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för STELLARIS KONSULT HANDELSBOLAG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

STELLARIS KONSULT HANDELSBOLAG är och det finns flera verksamheter i Malmö som också är .

Firmatecknare för STELLARIS KONSULT HANDELSBOLAG är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG.

Vill ni komma i kontakt med STELLARIS KONSULT HANDELSBOLAG så kan ni göra det på telefon genom 040-579650 eller genom brev på följande adress:
Kornettsg. 5, 211 50, Malmö

Konsultverksamhet avseende forskningsprojekt, statistiska undersökningar och biologi.

Det finns olika personer som har en koppling med STELLARIS KONSULT HANDELSBOLAG och det är HJELMÉR, KARIN ELISABETH som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Isberg, Per-Erik som är född 1956 och har titeln Bolagsman,