Handelsbolaget Mat på Rönnebäck

Skåne län

Information

916767-5033 är organisationsnummer för företaget Handelsbolaget Mat på Rönnebäck. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsbolaget Mat på Rönnebäck är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Malmö som är den kommunen som Handelsbolaget Mat på Rönnebäck finns i.

Handelsbolaget Mat på Rönnebäck har varit registrerat sedan 1991-02-27 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsbolaget Mat på Rönnebäck så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Handelsbolaget Mat på Rönnebäck är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för Handelsbolaget Mat på Rönnebäck är följande:
; BOLAGSMÄNNEN GEMENSAMT.

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget Mat på Rönnebäck så kan ni göra det på telefon genom 040-548392 eller genom brev på följande adress:
Rönnebäcks Gård , 238 41, Oxie

Bolaget bedriver restaurangverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsbolaget Mat på Rönnebäck och det är Einarsson, Pär Seth som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Hinton Einarsson, Eva Kristina som är född 1962 och har titeln Bolagsman,