SUMATOBI SERVICE HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

SUMATOBI SERVICE HANDELSBOLAG är ett företag som finns i Malmö. I SUMATOBI SERVICE HANDELSBOLAG finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hansson, Kerstin Birgitta som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Hansson, Magne Sigvard som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Jakobsson, Tomas Mikael som är född 1960 och har titeln Bolagsman, Olsson, Lill Nadja Katarina som är född 1969 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med SUMATOBI SERVICE HANDELSBOLAG så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå SUMATOBI SERVICE HANDELSBOLAG på telefon 040-545881.

Städning, fönsterputsning, trädgårdsarbete, flyttning samt ut- hyrning av personal.

Idag är SUMATOBI SERVICE HANDELSBOLAG av bolagstypen Handelsbolag.

SUMATOBI SERVICE HANDELSBOLAG är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

SUMATOBI SERVICE HANDELSBOLAG innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och SUMATOBI SERVICE HANDELSBOLAG är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för SUMATOBI SERVICE HANDELSBOLAG så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

SUMATOBI SERVICE HANDELSBOLAG har 916767-3822 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.