Malmö Svetsteknik TL Kommanditbolag

Skåne län

Information

Malmö Svetsteknik TL Kommanditbolag är ett bolag som finns i Malmö. I Malmö Svetsteknik TL Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindström, Harry Nils-Torsten som är född 1946 och har titeln Komplementär, Lindström, Nils Johan som är född 1976 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med Malmö Svetsteknik TL Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Malmö Svetsteknik TL Kommanditbolag på telefon 040-943770.

Service samt försäljning av svetsmaskiner och tillbehör.

Idag är Malmö Svetsteknik TL Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

Malmö Svetsteknik TL Kommanditbolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Malmö Svetsteknik TL Kommanditbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2008-04-17 och Malmö Svetsteknik TL Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2008-04-17.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Malmö Svetsteknik TL Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas av komplementären.

Malmö Svetsteknik TL Kommanditbolag har 916767-1073 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.