P & P KORV HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

916766-7790 är organisationsnummer för bolaget P & P KORV HANDELSBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som P & P KORV HANDELSBOLAG är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Malmö som är den kommunen som P & P KORV HANDELSBOLAG finns i.

P & P KORV HANDELSBOLAG har varit registrerat sedan 1990-11-23 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för P & P KORV HANDELSBOLAG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

P & P KORV HANDELSBOLAG är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för P & P KORV HANDELSBOLAG är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med P & P KORV HANDELSBOLAG så kan ni göra det på telefon genom 040-293865 eller genom brev på följande adress:
Högsåkerringen 69, 216 22, Limhamn

Handel inom restaurang- och livsmedelsbranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med P & P KORV HANDELSBOLAG och det är Bengtsson, Gert Peter Mikael som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Bengtsson, Marie Susanne Viktoria som är född 1962 och har titeln Bolagsman,