BECATO-RÖR KOMMANDITBOLAG

Skåne län

Information

BECATO-RÖR KOMMANDITBOLAG hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där BECATO-RÖR KOMMANDITBOLAG finns. I Malmö så finns det många olika Kommanditbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Kommanditbolag. BECATO-RÖR KOMMANDITBOLAG tillhör bolagstypen Kommanditbolag och företaget har ej F-skatt. BECATO-RÖR KOMMANDITBOLAG har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till BECATO-RÖR KOMMANDITBOLAG så kan ni göra det genom att skicka er post till Idrottsg. 11, 216 13, Limhamn men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-160261.

Malmö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

BECATO-RÖR KOMMANDITBOLAG har idag 916766-5810 som sitt organisationummer.

; BENGT EVERT ERLING ANDERSSON. är den som för stunden ansvarar för BECATO-RÖR KOMMANDITBOLAG

Vvs-arbeten och konsultverksamhet.

I BECATO-RÖR KOMMANDITBOLAG så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är ANDERSSON, BENGT EVERT ERLING som är född 1934 och har titeln Komplementär, ANDERSSON, BENGT AXEL TORBJÖRN som är född 1965 och har titeln Kommanditdelägare, ANDERSSON, CAROLA MARGARETHA som är född 1968 och har titeln Kommanditdelägare, ANDERSSON, CAROLA MARGARETHA som är född 1968 och har titeln Prokurist, .