Ingrid Åberg i Malmö Kommanditbolag

Skåne län

Information

Ingrid Åberg i Malmö Kommanditbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Ingrid Åberg i Malmö Kommanditbolag finns. I Malmö så finns det många olika Kommanditbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Ingrid Åberg i Malmö Kommanditbolag tillhör verksamheterstypen Kommanditbolag och verksamheten har F-skatt vilket Ingrid Åberg i Malmö Kommanditbolag har haft sedan 1999-01-01. Ingrid Åberg i Malmö Kommanditbolag har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Ingrid Åberg i Malmö Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till V. Skrävlingev. 65 K, 212 31, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-944097.

Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Ingrid Åberg i Malmö Kommanditbolag har idag 916766-1876 som sitt organisationummer.

; INGRID ÅBERG. är den som för stunden ansvarar för Ingrid Åberg i Malmö Kommanditbolag

Fotvårdsrörelse.

I Ingrid Åberg i Malmö Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är ÅBERG, INGRID GUNVOR som är född 1934 och har titeln Komplementär, ÅBERG, SVEN OLLE som är född 1932 och har titeln Kommanditdelägare, ÅBERG, SVEN OLLE som är född 1932 och har titeln Prokurist, .