M.H. STÄD OCH FASTIGHETSSERVICE HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Malmö och M.H. STÄD OCH FASTIGHETSSERVICE HANDELSBOLAG är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och M.H. STÄD OCH FASTIGHETSSERVICE HANDELSBOLAG är ett av dem. Statusen för M.H. STÄD OCH FASTIGHETSSERVICE HANDELSBOLAG är att Bolaget är aktivt.

M.H. STÄD OCH FASTIGHETSSERVICE HANDELSBOLAG är ett Handelsbolag och skapades 1990-02-22. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som M.H. STÄD OCH FASTIGHETSSERVICE HANDELSBOLAG ska trivas.

I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Städ och fastighetsservice.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att M.H. STÄD OCH FASTIGHETSSERVICE HANDELSBOLAG inte är momsregistrerat.

Idag är M.H. STÄD OCH FASTIGHETSSERVICE HANDELSBOLAG och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med M.H. STÄD OCH FASTIGHETSSERVICE HANDELSBOLAG så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-947580.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med M.H. STÄD OCH FASTIGHETSSERVICE HANDELSBOLAG är Hansson, Kent Egil Hubert som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Hansson, Villy Egil Meyer som är född 1923 och har titeln Bolagsman, .

M.H. STÄD OCH FASTIGHETSSERVICE HANDELSBOLAG har 916765-5530 som sitt organisationsnummer.