Nikos Gyros-Kebab Handelsbolag

Skåne län

Information

916765-0390 är organisationsnummer för verksamheten Nikos Gyros-Kebab Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nikos Gyros-Kebab Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Malmö som är den kommunen som Nikos Gyros-Kebab Handelsbolag finns i.

Nikos Gyros-Kebab Handelsbolag har varit registrerat sedan 1999-05-21 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Nikos Gyros-Kebab Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Nikos Gyros-Kebab Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Malmö som också är .

Firmatecknare för Nikos Gyros-Kebab Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Nikos Gyros-Kebab Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 040-237637 eller genom brev på följande adress:
Österg. 14, 211 25, Malmö

Försäljning av kebab m.m.

Det finns olika personer som har en koppling med Nikos Gyros-Kebab Handelsbolag och det är Orfanidis, Nikolaos som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Orfanidou, Eleni som är född 1954 och har titeln Bolagsman,