FÖRSÄLJNINGSKOMMANDITBOLAGET VITA HUSET

Skåne län

Information

916762-6879 är organisationsnummer för företaget FÖRSÄLJNINGSKOMMANDITBOLAGET VITA HUSET. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som FÖRSÄLJNINGSKOMMANDITBOLAGET VITA HUSET är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Malmö som är den kommunen som FÖRSÄLJNINGSKOMMANDITBOLAGET VITA HUSET finns i.

FÖRSÄLJNINGSKOMMANDITBOLAGET VITA HUSET har varit registrerat sedan 1988-10-27 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för FÖRSÄLJNINGSKOMMANDITBOLAGET VITA HUSET så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

FÖRSÄLJNINGSKOMMANDITBOLAGET VITA HUSET är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för FÖRSÄLJNINGSKOMMANDITBOLAGET VITA HUSET är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med FÖRSÄLJNINGSKOMMANDITBOLAGET VITA HUSET så kan ni göra det på telefon genom 0435-91062 eller genom brev på följande adress:
Rundelsg. 13, 260 24, Röstånga

Konsultativ verksamhet inom reproduktionstryck och reklambranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med FÖRSÄLJNINGSKOMMANDITBOLAGET VITA HUSET och det är Gran, Berit Ester Margareta som är född 1947 och har titeln Komplementär, Gran Liljenberg, Susanne Veronica som är född 1974 och har titeln Kommanditdelägare,