First Executive Service Kommanditbolag

Skåne län

Information

First Executive Service Kommanditbolag är ett företag som finns i Malmö. I First Executive Service Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är First Executive Service Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Bendroth, Mariann Karoline som är född 1940 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med First Executive Service Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå First Executive Service Kommanditbolag på telefon 046-291709.

Bolaget skall bedriva ekonomisk rådgivning och konsultverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är First Executive Service Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

First Executive Service Kommanditbolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

First Executive Service Kommanditbolag innehar ej F-skattsedel och First Executive Service Kommanditbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för First Executive Service Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas av komplementären.

First Executive Service Kommanditbolag har 916762-1664 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Skåne län.