RED LINE OFFICE KOMMANDITBOLAG

Skåne län

Information

RED LINE OFFICE KOMMANDITBOLAG hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där RED LINE OFFICE KOMMANDITBOLAG finns. I Malmö så finns det många olika Kommanditbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Kommanditbolag. RED LINE OFFICE KOMMANDITBOLAG tillhör bolagstypen Kommanditbolag och bolaget har F-skatt vilket RED LINE OFFICE KOMMANDITBOLAG har haft sedan 1994-01-01. RED LINE OFFICE KOMMANDITBOLAG har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till RED LINE OFFICE KOMMANDITBOLAG så kan ni göra det genom att skicka er post till Midgårdsg. 47, 216 19, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-133066.

Malmö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

RED LINE OFFICE KOMMANDITBOLAG har idag 916761-9866 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för RED LINE OFFICE KOMMANDITBOLAG

Försäljning av kontorsutrustning och reklam- artiklar samt konsultverksamhet inom kontors- automation.

I RED LINE OFFICE KOMMANDITBOLAG så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är LUNDBERG, BO WILLY KENNETH som är född 1943 och har titeln Komplementär, LUNDBERG, ANNA CECILIA ELEONOR som är född 1970 och har titeln Kommanditdelägare, .