JOREV Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Malmö och JOREV Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och JOREV Handelsbolag är ett av dem. Statusen för JOREV Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

JOREV Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1987-05-12. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som JOREV Handelsbolag ska trivas.

JOREV Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-11-06. I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva yrkesmässig revisions- och redovisnings- verksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att JOREV Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-11-06.

Idag är JOREV Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med JOREV Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-187060.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med JOREV Handelsbolag är CMOJ AB som är född och har titeln Bolagsman, Johansson, Jan-Olof som är född 1946 och har titeln Bolagsman, .

JOREV Handelsbolag har 916613-3851 som sitt organisationsnummer.