El & Automatikkonsult i Skåne Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Malmö och El & Automatikkonsult i Skåne Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och El & Automatikkonsult i Skåne Handelsbolag är ett av dem. Statusen för El & Automatikkonsult i Skåne Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

El & Automatikkonsult i Skåne Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1990-03-26. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som El & Automatikkonsult i Skåne Handelsbolag ska trivas.

El & Automatikkonsult i Skåne Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom el-, styr- och reglerbranschen.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att El & Automatikkonsult i Skåne Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är El & Automatikkonsult i Skåne Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med El & Automatikkonsult i Skåne Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3458770.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med El & Automatikkonsult i Skåne Handelsbolag är Johannesén, Jan Sixten som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Nordli, Jorun Marie Mikaelsdotter som är född 1944 och har titeln Bolagsman, .

El & Automatikkonsult i Skåne Handelsbolag har 916598-0476 som sitt organisationsnummer.