Vitalas Marketing Handelsbolag

Skåne län

Information

916595-3358 är organisationsnummer för verksamheten Vitalas Marketing Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vitalas Marketing Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Malmö som är den kommunen som Vitalas Marketing Handelsbolag finns i.

Vitalas Marketing Handelsbolag har varit registrerat sedan 1990-08-27 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Vitalas Marketing Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Vitalas Marketing Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Malmö som också är .

Firmatecknare för Vitalas Marketing Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Vitalas Marketing Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 073-3125950 eller genom brev på följande adress:

Handel med naturläkemedel och kosttillskott.

Det finns olika personer som har en koppling med Vitalas Marketing Handelsbolag och det är Vitala's AB som är född och har titeln Bolagsman, Vitalas International AB som är född och har titeln Bolagsman, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Svensson, Alf Sven Wilhelm som är född 1949 och har titeln Huvudansvarigrevisor,