ULRICEDAHLSGÅRDENS RESTAURANG HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

ULRICEDAHLSGÅRDENS RESTAURANG HANDELSBOLAG hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där ULRICEDAHLSGÅRDENS RESTAURANG HANDELSBOLAG finns. I Malmö så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. ULRICEDAHLSGÅRDENS RESTAURANG HANDELSBOLAG tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket ULRICEDAHLSGÅRDENS RESTAURANG HANDELSBOLAG har haft sedan 1994-01-01. ULRICEDAHLSGÅRDENS RESTAURANG HANDELSBOLAG har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till ULRICEDAHLSGÅRDENS RESTAURANG HANDELSBOLAG så kan ni göra det genom att skicka er post till Sallerupsv., 212 28, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-184705.

Malmö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

ULRICEDAHLSGÅRDENS RESTAURANG HANDELSBOLAG har idag 916550-8558 som sitt organisationummer.

Firman tecknas gemensamt av -bolagsmännen är den som för stunden ansvarar för ULRICEDAHLSGÅRDENS RESTAURANG HANDELSBOLAG

Restaurangrörelse

I ULRICEDAHLSGÅRDENS RESTAURANG HANDELSBOLAG så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Granlund, Elzbieta Alicja som är född 1947 och har titeln Bolagsman, Gärdsby, Olof Krister som är född 1943 och har titeln Bolagsman, .