MJÖBÄCKS VILLAN BASEN KOMMANDITBOLAG 1

Skåne län

Information

916550-8269 är organisationsnummer för bolaget MJÖBÄCKS VILLAN BASEN KOMMANDITBOLAG 1. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MJÖBÄCKS VILLAN BASEN KOMMANDITBOLAG 1 är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Malmö som är den kommunen som MJÖBÄCKS VILLAN BASEN KOMMANDITBOLAG 1 finns i.

MJÖBÄCKS VILLAN BASEN KOMMANDITBOLAG 1 har varit registrerat sedan 1987-10-06 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för MJÖBÄCKS VILLAN BASEN KOMMANDITBOLAG 1 så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

MJÖBÄCKS VILLAN BASEN KOMMANDITBOLAG 1 är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för MJÖBÄCKS VILLAN BASEN KOMMANDITBOLAG 1 är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med MJÖBÄCKS VILLAN BASEN KOMMANDITBOLAG 1 så kan ni göra det på telefon genom 040-232185 eller genom brev på följande adress:
Öxabäcksv. , 512 65, Mjöbäck

Köp och försäljning samt uthyrning av fastigheter.

Det finns olika personer som har en koppling med MJÖBÄCKS VILLAN BASEN KOMMANDITBOLAG 1 och det är Solid Hus i Mjöbäck N Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Nergården, Göran Ansgar Tobias som är född 1945 och har titeln Kommanditdelägare, Nergården, Kjell Rune Vilhelm som är född 1941 och har titeln Kommanditdelägare,