DAHLBERG O ROSENBLAD KOMMANDITBOLAG

Skåne län

Information

DAHLBERG O ROSENBLAD KOMMANDITBOLAG är ett företag som finns i Malmö. I DAHLBERG O ROSENBLAD KOMMANDITBOLAG finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rutevar AB som är född och har titeln Komplementär, L.H.C. Trading Aktiebolag som är född och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med DAHLBERG O ROSENBLAD KOMMANDITBOLAG så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå DAHLBERG O ROSENBLAD KOMMANDITBOLAG på telefon 031-7223500.

Förvaltning av värdepapper och fast egendom.

Idag är DAHLBERG O ROSENBLAD KOMMANDITBOLAG av bolagstypen Kommanditbolag.

DAHLBERG O ROSENBLAD KOMMANDITBOLAG är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

DAHLBERG O ROSENBLAD KOMMANDITBOLAG innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-12-16 och DAHLBERG O ROSENBLAD KOMMANDITBOLAG är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för DAHLBERG O ROSENBLAD KOMMANDITBOLAG så är det följande:
Firman tecknas av komplementären.

DAHLBERG O ROSENBLAD KOMMANDITBOLAG har 916546-7672 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.