TANDLÄKARGRUPPEN DAVIDHALLSTORG HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

TANDLÄKARGRUPPEN DAVIDHALLSTORG HANDELSBOLAG hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där TANDLÄKARGRUPPEN DAVIDHALLSTORG HANDELSBOLAG finns. I Malmö så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. TANDLÄKARGRUPPEN DAVIDHALLSTORG HANDELSBOLAG tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket TANDLÄKARGRUPPEN DAVIDHALLSTORG HANDELSBOLAG har haft sedan 2000-01-20. TANDLÄKARGRUPPEN DAVIDHALLSTORG HANDELSBOLAG har funnits sedan .

Vill ni skicka post till TANDLÄKARGRUPPEN DAVIDHALLSTORG HANDELSBOLAG så kan ni göra det genom att skicka er post till S. Förstadsg. 96, 214 20, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-962112.

Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

TANDLÄKARGRUPPEN DAVIDHALLSTORG HANDELSBOLAG har idag 916545-8846 som sitt organisationummer.

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG är den som för stunden ansvarar för TANDLÄKARGRUPPEN DAVIDHALLSTORG HANDELSBOLAG

Tandvård samt därmed förenlig verksamhet

I TANDLÄKARGRUPPEN DAVIDHALLSTORG HANDELSBOLAG så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gonn Zederman, Bela som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Gonn, Simon som är född 1949 och har titeln Bolagsman, .