K-FORM KOMMANDITBOLAG KLAGSHAMN

Skåne län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Malmö och K-FORM KOMMANDITBOLAG KLAGSHAMN är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och K-FORM KOMMANDITBOLAG KLAGSHAMN är ett av dem. Statusen för K-FORM KOMMANDITBOLAG KLAGSHAMN är att Bolaget är aktivt.

K-FORM KOMMANDITBOLAG KLAGSHAMN är ett Kommanditbolag och skapades 1987-05-18. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som K-FORM KOMMANDITBOLAG KLAGSHAMN ska trivas.

I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Tillverkning, försäljning och import av smycken m m.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att K-FORM KOMMANDITBOLAG KLAGSHAMN är momsregistrerat och det har de varit sedan 1985-01-01.

Idag är K-FORM KOMMANDITBOLAG KLAGSHAMN och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med K-FORM KOMMANDITBOLAG KLAGSHAMN så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

; TOMMY KARLSSON.

De som är på något sätt har med K-FORM KOMMANDITBOLAG KLAGSHAMN är KARLSSON, TOMMY CARL GUNNAR som är född 1950 och har titeln Komplementär, KARLSSON, SIV LINNEA ANN-KRISTIN som är född 1952 och har titeln Kommanditdelägare, KARLSSON, SIV LINNEA ANN-KRISTIN som är född 1952 och har titeln Prokurist, .

K-FORM KOMMANDITBOLAG KLAGSHAMN har 916545-3284 som sitt organisationsnummer.