CrescereKliniken Handelsbolag

Skåne län

Information

916543-5869 är organisationsnummer för företaget CrescereKliniken Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som CrescereKliniken Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Malmö som är den kommunen som CrescereKliniken Handelsbolag finns i.

CrescereKliniken Handelsbolag har varit registrerat sedan 1983-02-18 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för CrescereKliniken Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

CrescereKliniken Handelsbolag är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för CrescereKliniken Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Vill ni komma i kontakt med CrescereKliniken Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 040-160362 eller genom brev på följande adress:
Tegnérg. 72, 216 14, Limhamn

Psykoterapi, psykoanalys, handledning, undervisning, specialist- psykiatri-läkare.

Det finns olika personer som har en koppling med CrescereKliniken Handelsbolag och det är Ståhlberg, Susanna som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Ståhlberg, Ulf John Bertil som är född 1951 och har titeln Bolagsman,