KOMMANDITBOLAGET NYBORG 22

Skåne län

Information

KOMMANDITBOLAGET NYBORG 22 är ett av många bolag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som KOMMANDITBOLAGET NYBORG 22 finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

KOMMANDITBOLAGET NYBORG 22 som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1982-07-14. Men sedan 2007-04-12 så har KOMMANDITBOLAGET NYBORG 22 varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Stortorget 9, 211 22, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på KOMMANDITBOLAGET NYBORG 22 så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Malmö arbetar för att bolag som KOMMANDITBOLAGET NYBORG 22 ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för KOMMANDITBOLAGET NYBORG 22. Det finns flera bolag i Skåne län.

Fastighetsförvaltning

Firmatecknare för KOMMANDITBOLAGET NYBORG 22 är följande:
Firman tecknas ensam av -komplementären.

Det finns idag lite personer som är kopplade till KOMMANDITBOLAGET NYBORG 22 och det är följande personer, Stena Fastigheter Malmö Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Fastighets AB Rönnebo som är född och har titeln Kommanditdelägare, Malmö Parkeringshus Aktiebolag som är född och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för KOMMANDITBOLAGET NYBORG 22 är 916542-4061.