Lord Clifden Consulting Kommanditbolag

Skåne län

Information

916541-6919 är organisationsnummer för bolaget Lord Clifden Consulting Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lord Clifden Consulting Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Malmö som är den kommunen som Lord Clifden Consulting Kommanditbolag finns i.

Lord Clifden Consulting Kommanditbolag har varit registrerat sedan 1992-10-01 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lord Clifden Consulting Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Lord Clifden Consulting Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för Lord Clifden Consulting Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementärerna var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Lord Clifden Consulting Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 040-466161 eller genom brev på följande adress:
Sjötorpsv. 2, 218 73, Tygelsjö

Bolaget skall bedriva frisersalong, konsultverksamhet inom ekonomi, marknadsföring och data programutveckling. Konsult inom företagsevenemang.

Det finns olika personer som har en koppling med Lord Clifden Consulting Kommanditbolag och det är Hernemyr, Kerstin Ingmari som är född 1948 och har titeln Komplementär, Hernemyr, Mats Ove Torsten som är född 1950 och har titeln Komplementär, Hernemyr, Kristoffer Ove som är född 1981 och har titeln Kommanditdelägare, Hernemyr, Richard Ove som är född 1977 och har titeln Kommanditdelägare,