ARESKOUGS PLÅT O ISOLERING KOMMANDITBOLAG

Skåne län

Information

ARESKOUGS PLÅT O ISOLERING KOMMANDITBOLAG är ett av många bolag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som ARESKOUGS PLÅT O ISOLERING KOMMANDITBOLAG finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

ARESKOUGS PLÅT O ISOLERING KOMMANDITBOLAG är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1995-01-01.

ARESKOUGS PLÅT O ISOLERING KOMMANDITBOLAG som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1981-09-28. Men sedan 1981-01-01 så har ARESKOUGS PLÅT O ISOLERING KOMMANDITBOLAG varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Borrebackev. 231, 218 51, Klagshamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ARESKOUGS PLÅT O ISOLERING KOMMANDITBOLAG så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-468135.

Malmö arbetar för att bolag som ARESKOUGS PLÅT O ISOLERING KOMMANDITBOLAG ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för ARESKOUGS PLÅT O ISOLERING KOMMANDITBOLAG. Det finns flera bolag i Skåne län.

Plåtslageri samt kyl- och värmeisoleringsarbeten

Firmatecknare för ARESKOUGS PLÅT O ISOLERING KOMMANDITBOLAG är följande:
; ARESKOUG, KAI FLEMMING.

Det finns idag lite personer som är kopplade till ARESKOUGS PLÅT O ISOLERING KOMMANDITBOLAG och det är följande personer, ARESKOUG, KAI FLEMMING som är född 1940 och har titeln Komplementär, Areskoug, Kerstin Monica som är född 1943 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för ARESKOUGS PLÅT O ISOLERING KOMMANDITBOLAG är 916541-0284.