HANDELSBOLAGET SALONG WADBY

Skåne län

Information

916539-2235 är organisationsnummer för bolaget HANDELSBOLAGET SALONG WADBY. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HANDELSBOLAGET SALONG WADBY är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Malmö som är den kommunen som HANDELSBOLAGET SALONG WADBY finns i.

HANDELSBOLAGET SALONG WADBY har varit registrerat sedan 1980-04-30 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för HANDELSBOLAGET SALONG WADBY så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

HANDELSBOLAGET SALONG WADBY är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för HANDELSBOLAGET SALONG WADBY är följande:
; BOLAGSMÄNNEN GEMENSAMT

Vill ni komma i kontakt med HANDELSBOLAGET SALONG WADBY så kan ni göra det på telefon genom 040-6112882 eller genom brev på följande adress:
Ö. Tullg. 1, 211 28, Malmö

Damfriseringsrörelse

Det finns olika personer som har en koppling med HANDELSBOLAGET SALONG WADBY och det är LUND, GUDRUN ELISABETH som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Sandberg, Karin Wagner som är född 1947 och har titeln Bolagsman,