HERRKLIPPOTEK BLÅSKÄGG PETTERSSON O VERTUS HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

916436-7709 är organisationsnummer för verksamheten HERRKLIPPOTEK BLÅSKÄGG PETTERSSON O VERTUS HANDELSBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HERRKLIPPOTEK BLÅSKÄGG PETTERSSON O VERTUS HANDELSBOLAG är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Malmö som är den kommunen som HERRKLIPPOTEK BLÅSKÄGG PETTERSSON O VERTUS HANDELSBOLAG finns i.

HERRKLIPPOTEK BLÅSKÄGG PETTERSSON O VERTUS HANDELSBOLAG har varit registrerat sedan 1982-03-19 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för HERRKLIPPOTEK BLÅSKÄGG PETTERSSON O VERTUS HANDELSBOLAG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

HERRKLIPPOTEK BLÅSKÄGG PETTERSSON O VERTUS HANDELSBOLAG är och det finns flera verksamheter i Malmö som också är .

Firmatecknare för HERRKLIPPOTEK BLÅSKÄGG PETTERSSON O VERTUS HANDELSBOLAG är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG

Vill ni komma i kontakt med HERRKLIPPOTEK BLÅSKÄGG PETTERSSON O VERTUS HANDELSBOLAG så kan ni göra det på telefon genom 040-79041 eller genom brev på följande adress:
Föreningsg. 15, 211 44, Malmö

Handel och herrfriseringsrörelse

Det finns olika personer som har en koppling med HERRKLIPPOTEK BLÅSKÄGG PETTERSSON O VERTUS HANDELSBOLAG och det är PETTERSSON, ANN-BRITT INGER som är född 1951 och har titeln Bolagsman, VERTUS, KERSTIN INGA-BRITT som är född 1949 och har titeln Bolagsman,