NATIONAL BILKLÄDSLAR HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Malmö och NATIONAL BILKLÄDSLAR HANDELSBOLAG är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och NATIONAL BILKLÄDSLAR HANDELSBOLAG är ett av dem. Statusen för NATIONAL BILKLÄDSLAR HANDELSBOLAG är att Bolaget är aktivt.

NATIONAL BILKLÄDSLAR HANDELSBOLAG är ett Handelsbolag och skapades 1977-01-14. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som NATIONAL BILKLÄDSLAR HANDELSBOLAG ska trivas.

NATIONAL BILKLÄDSLAR HANDELSBOLAG är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bilsadelmakeri.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att NATIONAL BILKLÄDSLAR HANDELSBOLAG är momsregistrerat och det har de varit sedan 1977-01-01.

Idag är NATIONAL BILKLÄDSLAR HANDELSBOLAG och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med NATIONAL BILKLÄDSLAR HANDELSBOLAG så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-183280.

; DANIEL LUNDSTRÖM..

De som är på något sätt har med NATIONAL BILKLÄDSLAR HANDELSBOLAG är LUNDSTRÖM, GERT INGMAR JOHNNY som är född 1939 och har titeln Bolagsman, LUNDSTRÖM, LARS MAGNUS DANIEL som är född 1965 och har titeln Bolagsman, .

NATIONAL BILKLÄDSLAR HANDELSBOLAG har 916435-4871 som sitt organisationsnummer.