TEMA INFORMATION HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

916434-8055 är organisationsnummer för bolaget TEMA INFORMATION HANDELSBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TEMA INFORMATION HANDELSBOLAG är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Malmö som är den kommunen som TEMA INFORMATION HANDELSBOLAG finns i.

TEMA INFORMATION HANDELSBOLAG har varit registrerat sedan 1983-11-03 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för TEMA INFORMATION HANDELSBOLAG så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

TEMA INFORMATION HANDELSBOLAG är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för TEMA INFORMATION HANDELSBOLAG är följande:
Firman tecknas av Joakim Österberg ensam.

Vill ni komma i kontakt med TEMA INFORMATION HANDELSBOLAG så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Produktion av information och reklam

Det finns olika personer som har en koppling med TEMA INFORMATION HANDELSBOLAG och det är Tema Information Joakim Österberg AB som är född och har titeln Bolagsman, Österberg, Nils Joakim som är född 1960 och har titeln Bolagsman,