Caroli Skomakeri & Nyckelservice Handelsbolag

Skåne län

Information

Caroli Skomakeri & Nyckelservice Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Caroli Skomakeri & Nyckelservice Handelsbolag finns. I Malmö så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Caroli Skomakeri & Nyckelservice Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Caroli Skomakeri & Nyckelservice Handelsbolag har haft sedan 1994-01-01. Caroli Skomakeri & Nyckelservice Handelsbolag har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Caroli Skomakeri & Nyckelservice Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kattsundsg. 20, 211 26, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-6110280.

Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Caroli Skomakeri & Nyckelservice Handelsbolag har idag 916434-5382 som sitt organisationummer.

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG är den som för stunden ansvarar för Caroli Skomakeri & Nyckelservice Handelsbolag

Skomakerirörelse och nyckelservice.

I Caroli Skomakeri & Nyckelservice Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är JAKOBSSON, BO CHRISTER som är född 1950 och har titeln Bolagsman, JAKOBSSON, GUN BRITT-MARIE som är född 1952 och har titeln Bolagsman, .