Department of Music Sweden

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Malmö och Department of Music Sweden är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Department of Music Sweden är ett av dem. Statusen för Department of Music Sweden är att Bolaget är aktivt.

Department of Music Sweden är ett Enskild firma och skapades 2007-05-15. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Department of Music Sweden ska trivas.

Department of Music Sweden är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-11. I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bedriva arrangörsverksamhet genom att arrangera fester evenemang i varierande storlek för olika åldrar i hyrda lokaler.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Department of Music Sweden är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-11.

Idag är Department of Music Sweden och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Department of Music Sweden så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Department of Music Sweden är Lindblad, Mattias Alexander som är född 1989 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Department of Music Sweden har 890127-XXXX som sitt organisationsnummer.