Ideella Föreningen Flageolett med firma Flageolett

Skåne län

Information

Ideella Föreningen Flageolett med firma Flageolett hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Ideella Föreningen Flageolett med firma Flageolett finns. I Malmö så finns det många olika Ideell förening och i Skåne län så finns det ännu fler Ideell förening. Ideella Föreningen Flageolett med firma Flageolett tillhör bolagstypen Ideell förening och företaget har ej F-skatt. Ideella Föreningen Flageolett med firma Flageolett har funnits sedan och 2003-09-25 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Ideella Föreningen Flageolett med firma Flageolett så kan ni göra det genom att skicka er post till Sandvångsg. 3 B, 216 15, Limhamn men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-150305.

Malmö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Ideella Föreningen Flageolett med firma Flageolett har idag 846502-8549 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av Lotte Nilsson. är den som för stunden ansvarar för Ideella Föreningen Flageolett med firma Flageolett

Föreningens firma skall utöva musik i en musikgrupp samt bedriva musikundervisning.

I Ideella Föreningen Flageolett med firma Flageolett så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olhaver, Annelie som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Parmatow Nilsson, Lotte-Christin som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Parmatow, Patrich Xexoyo som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Eliasson, Malin Jeanette som är född 1968 och har titeln Suppleant, .