Ideella Föreningen För Swing o Dance Med Firma Keps

Skåne län

Information

Ideella Föreningen För Swing o Dance Med Firma Keps är ett företag som finns i Malmö. I Ideella Föreningen För Swing o Dance Med Firma Keps finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eisenberg, Jona Arie som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Kahn, Per Alf Fred som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Pergament, Mauritz Dawid som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Seidl, Josip som är född 1938 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ideella Föreningen För Swing o Dance Med Firma Keps så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ideella Föreningen För Swing o Dance Med Firma Keps på telefon .

Musikunderhållning samt dansmusik.

Idag är Ideella Föreningen För Swing o Dance Med Firma Keps av bolagstypen Ideell förening.

Ideella Föreningen För Swing o Dance Med Firma Keps är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Ideella Föreningen För Swing o Dance Med Firma Keps innehar ej F-skattsedel och Ideella Föreningen För Swing o Dance Med Firma Keps är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ideella Föreningen För Swing o Dance Med Firma Keps så är det följande:
Firman tecknas av Mauritz Pergament.

Ideella Föreningen För Swing o Dance Med Firma Keps har 846502-2146 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.