Bellevue Park i Malmö Ideell förening

Skåne län

Information

846003-3999 är organisationsnummer för bolaget Bellevue Park i Malmö Ideell förening. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bellevue Park i Malmö Ideell förening är Ideell förening. Det finns idag flera olika Ideell förening i Malmö som är den kommunen som Bellevue Park i Malmö Ideell förening finns i.

Bellevue Park i Malmö Ideell förening har varit registrerat sedan 1987-03-23 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bellevue Park i Malmö Ideell förening så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Bellevue Park i Malmö Ideell förening är och det finns flera bolag i Malmö som också är .

Firmatecknare för Bellevue Park i Malmö Ideell förening är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Karlsson, Sven Arne -Montén, Anna Carolina -Olsson, Krister Jan Olof -Sandin, Anna Cecilia -Svensson, Nils Torgny Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Bellevue Park i Malmö Ideell förening så kan ni göra det på telefon genom 040-130190 eller genom brev på följande adress:
Eddag. 3, 217 67, Malmö

Äga och förvalta fastighet samt restaurang- verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bellevue Park i Malmö Ideell förening och det är Jönsson, Hanna Marianne som är född 1949 och har titeln Extern firmatecknare, Montén, Anna Carolina som är född 1970 och har titeln Extern firmatecknare, Sandin, Anna Cecilia som är född 1965 och har titeln Extern firmatecknare, Olsson, Krister Jan Olof som är född 1945 och har titeln Extern VD, Eriksson, Astrid Gun-Britt som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Sven Arne som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamotOlofsson, Ulla Margit som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Nils Torgny som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Tibblin Hansson, Elsa Maria som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamotBjörkman, Thomas som är född 1946 och har titeln SuppleantKruse, Britta Amina som är född 1928 och har titeln SuppleantLandgren, Kjell Arne Göran som är född 1942 och har titeln SuppleantLarsson, Ingegärd Regina som är född 1942 och har titeln SuppleantRosengren, Jan Olof Gerhard som är född 1952 och har titeln SuppleantHåkansson, Ove Lennart som är född 1948 och har titeln RevisorMandl, Hans som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant