MARIASKOLAN

Skåne län

Information

MARIASKOLAN är ett bolag som finns i Malmö. I MARIASKOLAN finns det lite olika personer som är förknippade och det är Berggren Berglund, Ann-Christine M som är född 1959 och har titeln Extern firmatecknare, Bohm, Karin Anette som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsberg, Charlotte Christina som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Jiwad Pettersson, Åsa Marie som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Norburg, Nils Daniel Sverker som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Bo Daniel som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamotSjögren, Per som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöman, Johan Fredrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Brynte, Kim Rachel som är född 1967 och har titeln Suppleant.

Vill man kunna komma i kontakt med MARIASKOLAN så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå MARIASKOLAN på telefon 040-139959.

Skolundervisning för barn och ungdom.

Idag är MARIASKOLAN av bolagstypen Ideell förening.

MARIASKOLAN är ett av många bolag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

MARIASKOLAN innehar ej F-skattsedel och MARIASKOLAN är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för MARIASKOLAN så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Berggren Berglund, Ann-Christine M -Norburg, Nils Daniel Sverker

MARIASKOLAN har 846002-6654 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.