SÖDERTORPSGÅRDEN, IDEELL FÖRENING

Skåne län

Information

SÖDERTORPSGÅRDEN, IDEELL FÖRENING hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där SÖDERTORPSGÅRDEN, IDEELL FÖRENING finns. I Malmö så finns det många olika Ideell förening och i Skåne län så finns det ännu fler Ideell förening. SÖDERTORPSGÅRDEN, IDEELL FÖRENING tillhör verksamheterstypen Ideell förening och verksamheten har F-skatt vilket SÖDERTORPSGÅRDEN, IDEELL FÖRENING har haft sedan 1994-01-01. SÖDERTORPSGÅRDEN, IDEELL FÖRENING har funnits sedan och 1972-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till SÖDERTORPSGÅRDEN, IDEELL FÖRENING så kan ni göra det genom att skicka er post till Teknikerg. 25, 215 68, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-961165.

Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

SÖDERTORPSGÅRDEN, IDEELL FÖRENING har idag 846001-0682 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Jarnbring Lindholm, Lena Margareta -Jönsson, Hanna Marianne -Montén, Anna Carolina -Nilsson, Jenny Birgitta Elisabet -Sandin, Anna Cecilia -Westerlund, Jens Christian Ingemar är den som för stunden ansvarar för SÖDERTORPSGÅRDEN, IDEELL FÖRENING

Handel samt uthyrning av bostäder inom anläggningen och i samband därmed mat- och kaffe- servering inom dagcenterdelen.

I SÖDERTORPSGÅRDEN, IDEELL FÖRENING så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jönsson, Hanna Marianne som är född 1949 och har titeln Extern firmatecknare, Montén, Anna Carolina som är född 1970 och har titeln Extern firmatecknare, Sandin, Anna Cecilia som är född 1965 och har titeln Extern firmatecknare, Westerlund, Jens Christian Ingemar som är född 1966 och har titeln Extern firmatecknare, Holm, Ing-Britt Birgitta som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Jarnbring Lindholm, Lena Margareta som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamotKristiansson, Peder Bror som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljunghill, Claes Fredrik Gabriel som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Jenny Birgitta Elisabet som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamotClausen, Birgitte som är född 1945 och har titeln SuppleantHodzic, Almir som är född 1974 och har titeln SuppleantHylén, Sune Lennart som är född 1939 och har titeln SuppleantSamuelsson, Lars Peter som är född 1957 och har titeln Suppleant.